Gurmepark Açıldı - Hakimiyet

 
GURMEPARK’ın açılışına Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve çok sayıda davetli katıldı. Karapınar’ın doğal ürünlerinin satışa sunulduğu GURMEPARK’ta  vatandaşlara yüzde 100 doğal ürünlerin satışını sağladıklarını söyleyen Mustafa Süre, “Biz süt sektöründe kendi sütümüzü Konya’da nasıl dağıtabiliriz diyerek yola çıktık. Karapınar’da küçük bir çiftliğimiz var. Bu yola çıkışta İstanbul’da, İzmir’de, Bursa’da buna benzer birkaç süt dağıtım firmasını dolaştığımızda bu insanlar bu işi yaparken önünde butik bir tadım evleri açmışlardı. Onlardan esinlenerek bizde böyle bir iş yapmaya karar verdik. Ben kendim bankacıyım. 25 yılımı doldurup ayrıldım. Burada hep birlikte olduğumuz için çok mutluyum.” dedi.



Bilgen Süre ise, doğal ürünlerin vatandaşların sağlığı açısından önemine vurgu yaparak, “GURMEPARK damak tatlarınızı değiştirmek için çıktığımız bu yolda farklı lezzetler keşfedeceğiniz ve günün her saati tadım yapabileceğiniz bir yer tasarladık. Bütün vatandaşlarımızı gönül rahatlığıyla bal, peynir, zeytin, reçel, pestil, kuru meyveler, turşu çeşitleri, tereyağı, sucuk çeşitlerimizi tatmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar’ı tanımak isteyen, Karapınar’da yetiştirilen ürünleri görmek isteyenler için GURMEPARK’ın güzel bir mekan olduğunu söyleyerek, “Buradaki olay doğal, organik ürünler son zamanın ihtiyacı. Konya’da Meram’da yaşamış biri olarak bu bölgedeki insanların şanslı olduğunu düşünüyorum. Özellikle dikkat ettiğim organik ürün tüketimini bu bölgeye inşallah GURMEPARK sağlayacak.  Burada Karapınar ürünlerinin satılmasından memnuniyet duyuyorum ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Ardından Kuran-ı Kerim okunarak açılış gerçekleştirildi. Açılışa katılan davetlilere peynir, zeytin, sucuk, bal ve reçel çeşitleri ikram edildi./Nagihan Çapkın

 

 

  

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR