Başyazıcı Kayseri Antrikot Pastırma 500 g ℮
Başyazıcı Antrikot Pastırma, Türkiye'nin en meşhur pastırmalarından biridir. Kayseri yöresine özgü antrikot kesimden hazırlanan dana eti, özenle seçilmiş baharatlar ve doğal yöntemler kullanılarak pastırma haline getirilir. Başyazıcı markası, kaliteli malzemelerin kullanımı ve geleneksel üretim teknikleri sayesinde, lezzetiyle adından söz ettirir.
Antrikot Pastırma, özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerindendir. Ayrıca sandviçlerde, pizzalarda, salatalarda ve yemeklerde de sıklıkla tercih edilir. Kendine has lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakır.
Geleneksel üretim yöntemleri, kaliteli malzemeler ve doğal baharatlar kullanımıyla hazırlanan Başyazıcı Pastırma, sağlıklı ve besleyicidir. %100 dana etinden yapıldığı için yüksek protein değeri taşır. Ayrıca yağ oranı da düşüktür, bu nedenle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin de tercih ettiği bir üründür.
Kayseri Antrikot Pastırma, farklı öğünlerde ve tariflerde kullanılabilir:
Kahvaltı: Pastırmalı yumurta veya omletlerde kullanabilirsiniz.
Atıştırmalık: Şarküteri tabaklarında, sandviçlerde veya dürümlerde tercih edebilirsiniz.
Ana Yemek: Makarna, pizza veya börek gibi tariflere lezzet katmak için ekleyebilirsiniz.
Meze: Çemensiz pastırmayı ince dilimleyerek meze olarak sunabilirsiniz
Besin Değerleri
Enerji: 197 kcal
Yağ: 5 g
Protein 35 g
Karbonhidrat: 3 g
Tuz: 7 g
İyi, Temiz ve Adil Gıda…
Ürünlerimizi tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo aracılığı ile soğuk zincir hassasiyetine uygun olarak özenle hazırlayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Kırılma veya hasar riski bulunan ürünler, taşıma sırasında ekstra koruma sağlamak amacıyla özel hava kabarcıklı koruyucu ambalaj malzemeleri ile özenle paketlenmektedir. Ürünlerin kargo sürecinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi amacı ile kolinin içerisinde hareket etmelerini engellemek için ek olarak destekleyici malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede ürünlerin hasar görmeden size ulaşması için önlemlerimize bir yenisini ekliyoruz.
Et ürünleri, ince dilimler halinde vakumlu paketler içerisinde gönderilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ise tek parça olarak kesilmeden gönderim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazelik ve lezzetleriyle ulaştırabilmek amacıyla, vakumlu paketleme yöntemi kullanılmaktadır.
DİKKAT ! Et ve süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ederiz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. Ürünleriniz, en uzak bölgelere dahi ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kış şartları veya yaşanabilecek ulaştırma aksaklıkları nedeniyle teslimat süresi en fazla 12-24 saat değişiklik gösterebilir.
NOT : Kargo şirketimiz Cumartesi günü 12:00'a kadar çalışmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır.
Her ne kadar gerekli tüm önlemler alınsa da, paketleme veya teslimat sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorunu [email protected] adresinden, Whatsapp iletişim numaramızdan bizimle paylaşabilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.