Balıkesir Mihaliç Peyniri Az Tuzlu İnek 500 g ℮
Balıkesir Mihaliç Peyniri, Türk peynir çeşitleri arasında özel bir yere sahip olan bir lezzet şölenidir. Az tuzlu olmasıyla dikkat çeken Mihaliç Peyniri, inek sütünden elde edilen özel bir peynir çeşididir. Bu peynir, besleyici özellikleri ve az tuz içeriğiyle sağlıklı bir peynir tercihi arayanlar için ideal bir seçenektir.
Mihaliç Peyniri'nin üretim süreci, özenle seçilen inek sütünün pastörize edilmesiyle başlar. Ardından, peynir hamuru oluşturulur ve özel mayalar ve enzimler eklenerek fermantasyon süreci başlatılır. Bu süreçte, peynirin içerisindeki şekerler laktik asit dönüşerek tat ve aromanın oluşmasını sağlar.
Balıkesir Mihaliç Peyniri Az Tuzlu İnek, isminden de anlaşılacağı gibi, az miktarda tuz ile yapılan bir peynir çeşididir. Az tuz kullanımı, peynirin doğal lezzetini korurken, tuz alımını kontrol etmek isteyenler için önemli bir avantaj sunar. Böylece, sağlıklı bir beslenme dengelemesinde tercih edilen bir peynir seçeneği haline gelir.
Balıkesir Mihaliç Peyniri Az Tuzlu İnek, hafif tuzlu tadı ve kremamsı kıvamıyla öne çıkar. Dilimlendiğinde kolayca yayılan ve lezzetini her ısırıkta hissettiren bir dokusu vardır. Az tuzlu olmasına rağmen, tadı zengin ve doyurucudur.
Besin Değerleri
Enerji: 384 kcal
Yağ: 30 g
Protein: 27 g
Karbonhidrat: 1.5 g
Tuz: 3.7 g
İyi, Temiz ve Adil Gıda…
Ürünlerimizi tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo aracılığı ile soğuk zincir hassasiyetine uygun olarak özenle hazırlayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Kırılma veya hasar riski bulunan ürünler, taşıma sırasında ekstra koruma sağlamak amacıyla özel hava kabarcıklı koruyucu ambalaj malzemeleri ile özenle paketlenmektedir. Ürünlerin kargo sürecinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi amacı ile kolinin içerisinde hareket etmelerini engellemek için ek olarak destekleyici malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede ürünlerin hasar görmeden size ulaşması için önlemlerimize bir yenisini ekliyoruz.
Et ürünleri, ince dilimler halinde vakumlu paketler içerisinde gönderilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ise tek parça olarak kesilmeden gönderim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazelik ve lezzetleriyle ulaştırabilmek amacıyla, vakumlu paketleme yöntemi kullanılmaktadır.
DİKKAT ! Et ve süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ederiz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. Ürünleriniz, en uzak bölgelere dahi ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kış şartları veya yaşanabilecek ulaştırma aksaklıkları nedeniyle teslimat süresi en fazla 12-24 saat değişiklik gösterebilir.
NOT : Kargo şirketimiz Cumartesi günü 12:00'a kadar çalışmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır.
Her ne kadar gerekli tüm önlemler alınsa da, paketleme veya teslimat sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorunu [email protected] adresinden, Whatsapp iletişim numaramızdan bizimle paylaşabilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.