Rokfor Peyniri 225-250 g ℮
Rokfor Peyniri, koyun sütünden üretilir ve genellikle uzun süreli olgunlaşma sürecine tabi tutulur. Bu süreçte, peynirin içinde doğal olarak oluşan Penicillium roqueforti adlı bir küf mantarı, damarlı yapıyı oluşturur. Bu mavi damarlar, peynire yoğun bir tat ve aromayı kazandırır.
Peynirin dokusu kremsidir ve kolayca yayılır. Rokfor Peyniri, tuzlu ve keskin bir lezzete sahiptir. Yoğun aroması ve karakteristik damarlarıyla damakta belirgin bir etki bırakır. Genellikle dilimlenerek veya ufalanarak tüketilir.
Rokfor Peyniri, kendi başına bir peynir tabağında sunulabilir veya sandviçlerde, salatalarda ve soslarda kullanılabilir. Ayrıca, çeşitli yemeklerde lezzet katıcısı olarak da tercih edilebilir. Peynirin yoğun tadı, özellikle tatlı ve ekşi meyvelerle iyi bir denge oluşturur.
Fransız kökenli olan Rokfor Peyniri, üretim sürecinde titizlikle işlenir ve özel mağaralarda olgunlaşır. Bu nedenle, kaliteli ve özgün bir peynir çeşidi olarak bilinir. Rokfor Peyniri, peynir severlerin damak zevkine hitap eden özel bir tat deneyimi sunar.
Besin Değerleri
Enerji: 369 kcal
Yağ: 31 g
Protein: 22 g
Karbonhidrat: 2 g
Tuz: 3.8 g
İyi, Temiz ve Adil Gıda…
Ürünlerimizi tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo aracılığı ile soğuk zincir hassasiyetine uygun olarak özenle hazırlayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Kırılma veya hasar riski bulunan ürünler, taşıma sırasında ekstra koruma sağlamak amacıyla özel hava kabarcıklı koruyucu ambalaj malzemeleri ile özenle paketlenmektedir. Ürünlerin kargo sürecinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi amacı ile kolinin içerisinde hareket etmelerini engellemek için ek olarak destekleyici malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede ürünlerin hasar görmeden size ulaşması için önlemlerimize bir yenisini ekliyoruz.
Et ürünleri, ince dilimler halinde vakumlu paketler içerisinde gönderilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ise tek parça olarak kesilmeden gönderim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazelik ve lezzetleriyle ulaştırabilmek amacıyla, vakumlu paketleme yöntemi kullanılmaktadır.
DİKKAT ! Et ve süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ederiz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. Ürünleriniz, en uzak bölgelere dahi ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kış şartları veya yaşanabilecek ulaştırma aksaklıkları nedeniyle teslimat süresi en fazla 12-24 saat değişiklik gösterebilir.
NOT : Kargo şirketimiz Cumartesi günü 12:00'a kadar çalışmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır.
Her ne kadar gerekli tüm önlemler alınsa da, paketleme veya teslimat sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorunu [email protected] adresinden, Whatsapp iletişim numaramızdan bizimle paylaşabilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.