Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮

Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮

İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺132,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺110,00(KDV Dahil)

Özel üretim olan ve sofralarda farklı çeşitler ile sunulan
Saganaki peyniri yapımından itibaren tamamen el işçiliği ve katkı maddesi
kimyasal kullanılmadan yapılmaktadır. %100 inek sütü ile üretilen saganaki
pastorize edilerek, doğal maya olan şirdan mayası ile mayalanarak
üretilmektedir. Bu lezzete sofralarınızda her zaman yer ayıracaksınız…

 

Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮

Pastorize edilerek hazırlanan süt 73°C sıcaklığa kadar kaynatılarak 32°C - 33°C sıcaklığa düşene kadar bekletiliyor. Mayalanmak için hazırlanan %100 inek sütü mayalandıktan sonra bir süre beklemeye alınıyor. Peynirin bekleme süresi dışının jel kıvamına gelmesi ile bitiyor. Beklemeden çıkan peynirler su dolu kazanların içerisinde toplanarak mercimek tanesi büyüklüğünde ufalanıyor. Tamamen ufalanan ve parçalanana peynirler kazanların içinde 20 dk. Beklemeye alınarak su ile peynirin birbirinden ayrışması bekleniyor. Suyun üstüne çıkan peynirler özel kalıplar ile sıcak suyun üstünden toplanıyor. Kalıplar ile toplanan peynir kazanda el ile yoğrularak kıvamına getiriliyor. Kalıplarda peynirler 1 gün bekletildikten sonra 11°C sıcaklıktaki salamura suyunda bekletilmek üzere yerleştiriliyor. Salamura suyunun içerisinde 3 – 4 gün bekletilen peynirler aroması hazırlanmış şekilde olgunlaştırılması için özel odalarda bekletiliyor.

Peynirin olgunlaşması için en az 45 gün bekletilip dinlendirilmesi gerekmektedir. En az 45 gün bekletilen Saganaki peyniri paketlendikten sonra sofralarınıza yer almak için satışa sunuluyor.

 

Besin Değerleri

Enerji: 368 kcal

Yağ: 45 g

Protein: 28.78 g

Karbonhidrat: 0.3 g

Tuz: 5.2 g

 

UCUZ VE SAHTE ÜRÜNLER SİZİN VE AİLENİZİN SAĞLIĞINA ZARAR VEREBİLİR !

ÜRÜNLERİMİ NASIL SAKLAMALIYIM?

Güvenle ve sorunsuz bir şekilde ürünleri teslim aldıktan sonra 0°C ile  4°C de en az 2-3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz.

NASIL GÖNDERİLİYOR?

Et ürünlerini dilerseniz ince ince keserek vakumlu paketler halinde gönderim sağlanıyor. İsteğiniz üzere kesemeden tek parça olarak da gönderim yapılmaktadır. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazeliği ve lezzeti ile ulaştırmak için vakumlu paketler içerisinde gönderim yapılmaktadır. Vakumlu paket içerisinde dışarıdan olumsuz bir müdahale olmadığı takdirde yaklaşık olarak 1 ay ilk günkü tadını ve lezzetini muhafaza etmektedir. Koli içerisine diğer ürünler ile beraber güvenli bir şekilde yerleştirilir. Kapatılan koli kargoya güvenli bir şekilde teslim edilir. Önlemlere rağmen paketlemede karşılaştığınız sorunları [email protected] adresinden, canlı destek üzerinden veya iletişim numaramızı arayarak bize bildirebilirsiniz.

Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. En uzak yere 3 iş günü içerisinde ürünleriniz teslim edilir. Kış şartları ve bir takım ulaştırma sorunlarında teslim süresi en fazla 1-2 gün değişiklik gösterebilir.

Sipariş veren müşterilerimizin dikkatine. !!!

Verilen siparişleri ürünlerin doğallığı ve tadı bozulmadan sizlere ulaşması ve memnun kalmanız için Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kargoya verilmemektedir. 

Cumartesi günü kargo yarım gün çalıştığından ve Pazar günleri kargo kapalı olduğundan ürünlerin olumsuz koşullarda beklemesini önlemek amacıyla bu şekilde yapılmaktadır.

Kış şartlarında ürünlerin sıcak hava ile teması ve formunun bozulma riski olmadığından gönderim yapılmaktadır. Anlayışınız için Teşekkürler. 

Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz, Afiyet Olsun.

İyi Alışverişler


 


 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR