Saganaki Peyniri Kekikli 250 g e
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g e
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g e
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g e
Saganaki Peyniri Kekikli 250 g e

Saganaki Peyniri Kekikli 250 g e

İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺151,80(KDV Dahil)
İndirimli : ₺126,50(KDV Dahil)
Özel üretim olan ve sofralarda farklı çeşitler ile sunulan
Saganaki peyniri yapımından itibaren tamamen el işçiliği ve katkı maddesi
kimyasal kullanılmadan yapılmaktadır. %100 inek sütü ile üretilen saganaki
pastorize edilerek, doğal maya olan şirdan mayası ile mayalanarak
üretilmektedir. Bu lezzete sofralarınızda her zaman yer ayıracaksınız…

Saganaki Peyniri Kekikli 250 g ℮

Pastorize edilerek hazırlanan süt 73°C sıcaklığa kadar kaynatılarak 32°C - 33°C sıcaklığa düşene kadar bekletiliyor. Mayalanmak için hazırlanan %100 inek sütü mayalandıktan sonra bir süre beklemeye alınıyor. Peynirin bekleme süresi dışının jel kıvamına gelmesi ile bitiyor. Beklemeden çıkan peynirler su dolu kazanların içerisinde toplanarak mercimek tanesi büyüklüğünde ufalanıyor. Tamamen ufalanan ve parçalanana peynirler kazanların içinde 20 dk. Beklemeye alınarak su ile peynirin birbirinden ayrışması bekleniyor. Suyun üstüne çıkan peynirler özel kalıplar ile sıcak suyun üstünden toplanıyor. Kalıplar ile toplanan peynir kazanda el ile yoğrularak kıvamına getiriliyor. Kalıplarda peynirler 1 gün bekletildikten sonra 11°C sıcaklıktaki salamura suyunda bekletilmek üzere yerleştiriliyor. Salamura suyunun içerisinde 3 – 4 gün bekletilen peynirler aroması hazırlanmış şekilde olgunlaştırılması için özel odalarda bekletiliyor.

Peynirin olgunlaşması için en az 45 gün bekletilip dinlendirilmesi gerekmektedir. En az 45 gün bekletilen Saganaki peyniri paketlendikten sonra sofralarınıza yer almak için satışa sunuluyor.

 

Besin Değerleri

Enerji: 368 kcal

Yağ: 45 g

Protein: 28.78 g

Karbonhidrat: 0.3 g

Tuz: 5.2 g

İyi, Temiz ve Adil Gıda…
Ürünlerimizi tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo aracılığı ile soğuk zincir hassasiyetine uygun olarak özenle hazırlayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Kırılma veya hasar riski bulunan ürünler, taşıma sırasında ekstra koruma sağlamak amacıyla özel hava kabarcıklı koruyucu ambalaj malzemeleri ile özenle paketlenmektedir. Ürünlerin kargo sürecinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi amacı ile kolinin içerisinde hareket etmelerini engellemek için ek olarak destekleyici malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede ürünlerin hasar görmeden size ulaşması için önlemlerimize bir yenisini ekliyoruz.

Et ürünleri, ince dilimler halinde vakumlu paketler içerisinde gönderilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ise tek parça olarak kesilmeden gönderim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazelik ve lezzetleriyle ulaştırabilmek amacıyla, vakumlu paketleme yöntemi kullanılmaktadır.

DİKKAT ! Et ve süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. Ürünleriniz, en uzak bölgelere dahi ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kış şartları veya yaşanabilecek ulaştırma aksaklıkları nedeniyle teslimat süresi en fazla 12-24 saat değişiklik gösterebilir.

NOT : Kargo şirketimiz Cumartesi günü 12:00'a kadar çalışmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır.


Her ne kadar gerekli tüm önlemler alınsa da, paketleme veya teslimat sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorunu [email protected] adresinden, Whatsapp iletişim numaramızdan bizimle paylaşabilirsiniz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR