Zavrak Acı Biber Turşusu 1000 g ℮
Zavrak Acı Biber Turşusu, acı severlerin favori atıştırmalıklarından biridir. Bu turşu, ferahlatıcı aroması ve tatlı acı lezzetiyle damakları şenlendirir. Acı biberlerin fermente edilmesiyle elde edilen Zavrak Acı Biber Turşusu, acı ve baharatlı tadıyla öne çıkar.
Zavrak Acı Biber Turşusu'nun hazırlanışı oldukça basittir. İlk adımda, taze acı biberler yıkanır ve doğranır veya bütün olarak kullanılır. Ardından, sterilize edilmiş kavanozlara yerleştirilir. Turşu suyu olarak kullanılan tuzlu su karışımı, acı biberlerin üzerini tamamen kaplayacak şekilde dökülür ve kavanozlar sıkıca kapatılır. Fermentasyon süreci için kavanozlar oda sıcaklığında bir süre bekletilir.
Fermentasyon süreci, acı biberlerin doğal şekeri ve tuzla birleşerek gerçekleşir. Bu süreçte, doğal şeker asitlere dönüşür ve turşu ekşi bir tat kazanır. Fermentasyon süresi genellikle birkaç gün veya hafta sürer, bu süre zarfında turşunun lezzeti ve aroması olgunlaşır.
Zavrak Acı Biber Turşusu, yoğun acılığı ve baharatlı tadıyla dikkat çeker. Acı biberlerin kendine özgü acılığı, turşunun karakteristik özelliğidir ve acı severler için vazgeçilmez bir tercihtir. Turşunun içerisine eklenen baharatlar da lezzeti zenginleştirir ve turşunun aroma profilini tamamlar.
Besin Değerleri
Enerji: 24 kcal
Yağ: 0 g
Protein: 0.69 g
Karbonhidrat: 2.01 g
Tuz: 4.30 g
İyi, Temiz ve Adil Gıda…
Ürünlerimizi tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo aracılığı ile soğuk zincir hassasiyetine uygun olarak özenle hazırlayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Kırılma veya hasar riski bulunan ürünler, taşıma sırasında ekstra koruma sağlamak amacıyla özel hava kabarcıklı koruyucu ambalaj malzemeleri ile özenle paketlenmektedir. Ürünlerin kargo sürecinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi amacı ile kolinin içerisinde hareket etmelerini engellemek için ek olarak destekleyici malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede ürünlerin hasar görmeden size ulaşması için önlemlerimize bir yenisini ekliyoruz.
Et ürünleri, ince dilimler halinde vakumlu paketler içerisinde gönderilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ise tek parça olarak kesilmeden gönderim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazelik ve lezzetleriyle ulaştırabilmek amacıyla, vakumlu paketleme yöntemi kullanılmaktadır.
DİKKAT ! Et ve süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ederiz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. Ürünleriniz, en uzak bölgelere dahi ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kış şartları veya yaşanabilecek ulaştırma aksaklıkları nedeniyle teslimat süresi en fazla 12-24 saat değişiklik gösterebilir.
NOT : Kargo şirketimiz Cumartesi günü 12:00'a kadar çalışmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır.
Her ne kadar gerekli tüm önlemler alınsa da, paketleme veya teslimat sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorunu [email protected] adresinden, Whatsapp iletişim numaramızdan bizimle paylaşabilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.