Zavrak Karnıbahar Turşusu 1000 g ℮
Zavrak Karnıbahar Turşusu, fermente edilmiş karnıbahar çiçeği tomurcuklarından yapılan bir turşu çeşididir. Karnıbahar çiçek tomurcukları, fermente süreciyle ekşi ve lezzetli bir tat kazanır ve turşu olarak tüketilmeye uygun hale gelir.
Zavrak Karnıbahar Turşusu'nun hazırlanışı oldukça basittir. İlk olarak, taze ve temizlenmiş karnıbahar çiçek tomurcukları kullanılır. Tomurcuklar istenilen büyüklükte kesilir ve temizlenir. Ardından, sterilize edilmiş kavanozlara yerleştirilir.
Zavrak Karnıbahar Turşusu, ekşi ve lezzetli tadıyla sofralarda atıştırmalık veya yan lezzet olarak tercih edilir. Turşu, kahvaltılarda, sandviçlerde, mezelerde veya salatalarda kullanılabilir. Ayrıca, yemeklerin yanında garnitür olarak da servis edilebilir.
Karnıbahar, düşük kalorili bir sebze olup lif, C vitamini, folat ve potasyum gibi besin öğeleri açısından zengindir. Zavrak Karnıbahar Turşusu, karnıbaharın besleyici özelliklerini korurken, turşu tüketimiyle bu değerli besin öğelerinden faydalanmanızı sağlar.
Besin Değerleri
Enerji: 24 kcal
Yağ: 0 g
Protein: 0.69 g
Karbonhidrat: 2.01 g
Tuz: 4.30 g
İyi, Temiz ve Adil Gıda…
Ürünlerimizi tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo aracılığı ile soğuk zincir hassasiyetine uygun olarak özenle hazırlayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Kırılma veya hasar riski bulunan ürünler, taşıma sırasında ekstra koruma sağlamak amacıyla özel hava kabarcıklı koruyucu ambalaj malzemeleri ile özenle paketlenmektedir. Ürünlerin kargo sürecinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi amacı ile kolinin içerisinde hareket etmelerini engellemek için ek olarak destekleyici malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede ürünlerin hasar görmeden size ulaşması için önlemlerimize bir yenisini ekliyoruz.
Et ürünleri, ince dilimler halinde vakumlu paketler içerisinde gönderilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ise tek parça olarak kesilmeden gönderim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazelik ve lezzetleriyle ulaştırabilmek amacıyla, vakumlu paketleme yöntemi kullanılmaktadır.
DİKKAT ! Et ve süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ederiz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapılmaktadır. Ürünleriniz, en uzak bölgelere dahi ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kış şartları veya yaşanabilecek ulaştırma aksaklıkları nedeniyle teslimat süresi en fazla 12-24 saat değişiklik gösterebilir.
NOT : Kargo şirketimiz Cumartesi günü 12:00'a kadar çalışmaktadır. Pazar günü ise kapalıdır.
Her ne kadar gerekli tüm önlemler alınsa da, paketleme veya teslimat sürecinde yaşadığınız herhangi bir sorunu [email protected] adresinden, Whatsapp iletişim numaramızdan bizimle paylaşabilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.